fbpx

 
 
Det å velge barnehage er ikke alltid lett. Det er mange problemstillinger dere som foreldre skal ta stilling til. 
akegeit
Hvorfor skal dere som foreldre velge nettopp Ødegården Barnehage?

Vi har prøvd å skrive litt om det vi mener er våre fordeler og styrke, i forhold til det valg dere som foreldre skal gjøre.
Vi har også laget 6 korte filmer som vi mener beskriver og forklarer 
Ødegården barnehage på en veldig god måte. Filmene om Ødegården barnehage kan du se nedenfor teksten her. 
 
malergeit
 
Ødegården barnehage er et tilbud til dere foreldre som vil at barnehage skal være en opplevelse og ikke bare et oppholdssted. Selvfølgelig uten at dette skal koste dere som foreldre noe mer enn i en vanlig barnehage!
 
Barnehagen har landlig og flott beliggenhet, 3 minutter fra rundkjøring RV23 ved Slingrebekk, og 3,5 minutter fra Sætre Barneskole.

Ødegården barnehage er en moderne og aktivitetsbasert avdelingsbarnehage. Vi har forskjellige aktivitetsrom, hvor barna kommer til aktivitetene og ikke motsatt.

Ødegården barnehage, som selv med mange barnehageplasser, har god plass til hvert barn. Både inne og ute.
Aktivitetsrommene vi har er blant annet gymrom, formingsrom, forskerrom, sanserom, vannlekerom, snekkerverksted og eget keramikkverksted med brenneovn!
Vi har også en spennende nettbasert foreldreportal, hvor informasjon om barnehagen og barna oppdateres fortløpende. Her legges det daglig ut fyldige dagsrapporter, med bilder av dagens gjøremål. Når dere kommer hjem kan barna peke og vise hva de har gjort i løpet av dagen. Foreldreportalen lese like godt på mobil og nettbrett, som på PC.
 
I tillegg til dette har vi også Ødegården Gård som har «Barnas Gård» med dyr og friluftsaktiviteter. Vi har også en fast plass i Eventyrskogen, med en stor flott grillhytte. Både Barnas Gård og området rundt grillhytta er inngjerdet og trygge for barna. I Ødegården Barnehage er man mye ute i natur og friluft.sjorovergeit
 
Betaling for opphold er den samme som i andre barnehager: Kr. 3.230,-
Betaling for mat: kr. 420,-
 
Her er noe av det som gjør at vi mener vi er Hurums flotteste barnehage:
 
  • Omfattende og allsidig tilbud til barna. Alt fra moderne aktiviteter i barnehagen til uteaktiviteter i grillhytte, med nærhet til dyr og natur i «Barnas Gård». Her kan barna utfolde seg i allsidighet og få utfordringer som de kan lære og mestre. Les mer om uteområdene og gården her.

  • Fleksibel levering og henting, da vi har åpningstider fra 06:45 til 17:00. Ødegården barnehage er blant barnehagene med lengst åpningstid i Hurum Kommune. Ødegården har fra ¼ til 1¼ time lenger åpent enn de andre barnehagene i kommunen. Dette kompenserer for de 3,5 minuttene det tar å kjøre fra Sætre.

  • Gode og dedikerte medarbeidere. Våre pedagoger og medarbeidere er hver dag opptatt av barna skal ha en god opplevelse i forhold til å være i barnehagen. For at du lett skal se hvem som jobber hos oss, har alle våre ansatte godt synlige arbeidsantrekk.

  • Spesialpedagogisk kompetanse. Vi har pedagoger som kan ta seg av de som trenger ekstra hjelp. Vi samarbeider veldig godt med PPT og øvrige kommunale instanser.

  • Lederteam. I dagens moderne barnehagehverdag blir det fler og fler styreroppgaver som ikke er relatert til barn og foreldre, men rent administrative oppgaver i bedriften. I vår barnehage tar vi dette på alvor. Vår styrer Cecilie er dedikert arbeidet med barna og pedagogikken, samt kommunikasjon med foreldrene. Ellen som også er medeier, tar seg av de øvrige oppgavene, slik at Cecilie kan konsentrere seg om det som er viktig i barnehagen, nemlig BARNA. Cecilie og Ellen er det vi kaller et lederteam! I tillegg er vi opptatt av medbestemmelse, og vi har erfarne pedagoger som også støtter lederteamet når det trengs.

  • Vigilo – moderne nettbasert foreldreportal for alle plattformer og med egen APP til mobil og nettbrett. Daglig legges det ut dagsrapporter med bilder. Dette gir deg en unik mulighet til å følge med på hva barnet har vært med på i løpet av dagen. Uansett hvor du måtte være. I tillegg kan barna, gjennom bildene, enklere forklare hva de har gjort i løpet av dagen. Les mer om Vigilo her.

  • Godt mattilbud! Barnehagen har melk til frokost(maten tas med hjemmefra), varmmat til lunsj og knekkebrød, frukt og grønt kl. 14.00. HVER DAG! Vi har ansatt en kokk i 60% stilling. Dette for at de ansatte i barnehagen ikke skal heftes med matlagingen. I tillegg ordner vi med innkjøp og logistikk selv, slik at vi alltid får de beste råvarene til en best mulig pris. Sammenlign gjerne vårt mattilbud med tilbudet til de andre barnehagene i kommunen.

  • IF barneulykke - heltid. Så lenge barnet ditt går i vår barnehage har vi forsikret barnet i forhold til ulykke, 24-7. Det betyr at forsikringen også gjelder når barnet ikke er i barnehagen. Last ned infobrosjyre.

  • Sosiale aktiviteter. I barnehagen vår har vi flere sosiale aktiviteter gjennom året. Dette for å gi foreldrene et rom for å kunne bli bedre kjent med hverandre. Vi opplever at mange tilflyttere til kommunen velger oss som barnehage. De sosiale aktivitetene gir foreldre mulighet til å bli kjent med hverandre og kanskje skape et nytt nettverk. Aktivitetene er Foreldrekaffe, Høstfest med utstilling og auksjon, Lucia, Påskefrokost og Sommerfest. I tillegg har vi Besteforeldrekaffe, hvor alle besteforeldre er invitert. Dette er veldig populært.
  • Til slutt kan vi også nevne at det ikke er dugnadstid for foreldrene i vår barnehage. Bruk heller denne verdifulle fritiden sammen med barna..:-)
Om du/dere ønsker å besøke barnehagen er det enkelt å avtale tid med vår styrer, Cecilie. Ring henne for en hyggelig prat på 3279 0000 eller mobil 477 11 884. Du kan også sende en e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Hilsen alle oss i
Ødegården Barnehage
 
 
Søk om plass i barnehagen (Link til Asker kommune sine søknadssider)