Følg oss på

 
Sauene er en avdeling for alle som blir 3 år i løpet av 2015. Dette er første året på storbarnsavdeling og vi øver oss på å mestre og bli selvstendige i hverdagen med alt det innebærer. Vi legger stor vekt på følelsen av å lykkes med det vi foretar oss og tid, positive tilbakemeldinger, humor og glede er viktige elementer i arbeidet med barna på Sauene.
sauene
 
Vi har to turdager i uka, mandag og fredag. På disse dagene er vi ute i nærområdet hele dagen. Vi har en fin grillhytte med bålplass oppi skogen, «barnas gård» med sauer, hester, høner, haner, griser, marsvin, kaniner og ikke minst geiter som av og til kommer ned til barnehagen og hilser på.

Vi har også fine områder med skog og «sjørøverøya» utpå jordet som vi kan gå til. Sauene har mye fokus på å være ute i all slags vær gjennom hele året.

Tirsdager og torsdager er innedager hvor vi benytter oss av alle rommene i barnehagen. Vi har snekker og keramikkverksted, gymrom, mediatek, sanserom, språkrom og mediatek. Vi deler Sauene i to eller fire grupper ettersom hvilken aktivitet vi skal gjøre på de ulike rommene. På den måten får vi mer tid til hvert barn og til å gjennomføre den aktiviteten vi holder på med. 
Onsdager har hele barnehagen møtedag og vi er inne eller ute med fokus på frilek. Klokka 1000 har vi felles samlingsstund for hele huset.

Sammen skaper vi et hav av muligheter! Alle kan!


På Sauene jobber:

Pedagogisk leder Kristin Strande Evensen
Pedagogisk leder 2 Mariah Eriksen
Pedagogisk medarbeider Amelie Hagevik-Jørgensen