Følg oss på

 
 
Hest liten
Hestene er en storbarns avdeling med 19 Barn i alderen 3 til 5 År. Vi er Førskolebarn, Trollunger(4 År) og Lykketroll(3 År).
 
Vi har stort fokus på å veilede barna i hverdagen med selvstendighetstrening, kle på seg, toalettbesøk, være en venn , trygge barn og ikke minst foreldresamarbeidet. Vi har også fokus på gode samtaler og et godt språk.
Vi er opptatt av uteliv og at barna skal få være nysgjerrige og spørrende og trygge på tur. Hver mandag går vi til den store grillhytta med flotte skogsområder med den spennende Trollskogen, som innbyr til fantasi lek og motoriske utfordringer. Vi går også til Barnas Gård, hvor vi kan hilse på griser, geiter, sauer, høner og kaniner. På jordene rundt gården går hentene og beiter. Her er det også muligheter for å ri.
På Fredager samles Trollunger(fireåringer) fra de tre store avdelingene til egen turdag. På tur lager vi varm mat og ungene storkoser seg når de får være med å smake og hjelpe til med båltenning og matlaging. Her er det rom for mange fine samtaler og språktrening.
 
Voksne på Avdelingen:
Jonnah Lier pedagogisk leder
Gunn Hege Hansen-Jonasson pedagogisk leder 2
Robin Walsøe Sandberg pedagogisk medarbeider
Silvi Lillestøl Spesialpedagog