Følg oss på

  
Geit litenGeitebukkene er en avdeling for 4 og 5 åringer som bruker ute områdene i barnehagen veldig mye.
Vi har 1 uke som vi er i barnehagen og den andre uka er vi på tur mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Der vi bruker barnehagens egne turområder.
Vi har gården med mange forskjellige dyr, lekeplass og frukt trær og grillhytta som ligger inne skogen der barna kan undre seg og skape nysgjerrighet over alt som skjer i naturen.

Inne deler vi barna i grupper å bruker alle de spennende rommene vi har, på gymrommet bygger vi hinderløyper, klatrer, og andre motoriske aktiviteter. Forskerommet bruker vi til å skape nysgjerrighet og undre oss sammen med barna. Lekerommet blir brukt til mange forskjellige lekeaktiviteter. Formingsrommet blir brukt maling, tegning, perling, og mange andre bordaktiviteter. Vannlekerommet, snekerverkstedet og keramikkrommet der bruker vi å ha små grupper med barn.

Vi jobber mye med vennskap og hvordan vi skal ha de sammen som gruppe, vi voksne på avdelingen er opptatt av at barna skal få positive relasjoner både til barn på sammen alder og yngre. Det er viktig for 5 åringene å bygge vennskap og trygghet ovenfor hverandre, det fordi om en stund skal de begynne på skolen.


På Geitebukkene jobber:

Pedagogisk leder Camilla Lilleby
Pedagogisk medarbeider Karianne Løvlie
Pedagogisk medarbeider Vegard Kristiansen